Despre noi

  1. Before
  2. After
 • S.C. Pro Strategy Expert Contab S.R.L. este o societate infiintata in mai 2008 ce ofera servicii personalizate de contabilitate, salarizare, personal, expertiza contabila si servicii de consultanta fiscala si contabila la preturi fara concurenta, avand in vedere raportul pret/calitate.
  Societatea este inregistrata in Tabloul Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania cu nr. 5651/11.08.2008.
  In prezent avem trei birouri in tara: biroul din Bucuresti, biroul din Tirgu Mures si biroul din Miercurea Ciuc.

  La numai 2 ani si jumatate de activitate, S.C. Pro Strategy Expert Contab S.R.L. in 2011 s-a clasat pe locul III, iar incepand cu anul urmator pe locul II in Topul Firmelor pe judete, organizat de CECCAR.
  In scopul indeplinirii obiectivelor complexe de afaceri si pentru a avea o cooperare puternica si stabila cu clientii nostri, putem oferi serviciile noastre -on site- la sediul clientilor nostri.

In 2013 am ales o firma de IT pentru a ne oferi solutii IT la nivel inalt si de inalta securitate, am implementat o solutie IT bazat pe cloud. Avem un sistem IT scalabil care sprijina in mod eficient dezvoltarea noastra, crescand astfel standardul profesional oferit. Colegii nostri pot lucra in siguranta in orice moment si oriunde.

Avem un personal de profesionisti bine pregatiti si cu experienta.
Personalul angajat si colaboratorii nostri sunt experti contabili, auditori si consultanti fiscali. De asemenea, lucram cu mai multi experti contractati specializati in diferite segmente de afaceri pentru a fi in masura sa rezolve probleme complexe si dificile.

Dupa cativa ani de activitate am reusit sa ne facem cunoscuti prin seriozitate, calitatea serviciilor oferite, satisfacerea cerintelor clientilor, servicii profesionale de consultanta intr-o perspectiva internationala.

Pro Strategy utilizeaza programul Winmentor (WinMentor este un program ERP de gestiune si contabilitate). Pentru clientii nostri oferim posibilitatea de a utiliza programul nostru avand acces online fara a investi in programe. Prin aceasta forma de colaborare clientii au rapoarte in timp real si evitam greselile din cauza introducerii in doua sisteme diferite.
Respectam doctrina si deontologia profesionala garantand contractual confidentialitatea informatiilor detinute in urma colaborarii cu firma clientului.

Misiune

Ne propunem sa oferim cele mai bune solutii în domeniul financiar-contabil, politicii manageriale, resurselor umane, astfel incat sa asiguram partenerilor nostri o baza solida in realizarea obiectivelor. Prin profesionalismul echipei noastre vrem sa ne mentinem printre liderii in domeniu.

Obiectivul principal este imbunatatirea continua a serviciilor prestate pentru clienti.

Viziune – „seriozitate, profesionalism, confidentialitate”

Viziunea S.C. Pro Strategy Expert Contab S.R.L are in centrul sau clientul si diversificarea serviciilor noastre conform cerintelor acestuia. In realizarea acestei viziuni prestam servicii cu: responsabilitate, profesionalism, confidentialitate, experiența acumulata in piata serviciilor de contabilitate, expertiza si audit financiar.

Am promovat permanent, de la primul client al firmei, idea de parteneriate pe termen lung si am reusit sa formam relatii deosebite cu multi dintre ei, carora le multumim ca ne sunt aproape de atatia ani!

Descarca prezentare