Avantaje

 • La nivel mondial tendinta întreprinderilor este de externalizare a serviciilor de suport, aceasta oferind mai mult timp pentru desfasurarea activitatii cadrelor de conducere pentru realizarea eficienta a obiectivelor întreprinderii.

  In speranta unei colaborari viitoare va expunem o serie de avantaje ale colaborarii cu firma noastra de contabilitate:

  1. Cunoasterea, intelegerea si aplicarea corecta a legislatiei contabile si fiscale

  2. Firma de contabilitate este la curent cu noutatile legislative specifice fiecarui client in parte.

  3. Reducerea sau eliminarea cheltuielilor cu impozite si taxe pentru veniturile salariale din compartimentul de contabilitate, prin inlocuirea partiala sau totala a acestuia cu serviciile noastre, integral deductibile pe baza contractuala. Costuri cu 50% mai mici.

  4. Economisirea fondurilor pentru plata logisticii – soft-uri, rechizite etc.

  1. Before
  2. After

5. Firma de contabilitate poarta responsabilitatea cu privire la lucrarile efectuate la termenele si in conditiile stipulate in contract. Clientii nostri sunt acoperiti de raspunderea contractuala.

6. Societatea de contabilitate este asigurata privat pentru risc profesional cu o prima de 12.000 Euro / eveniment in caz de prejudiciu pentru clientii sai, eliminandu-se astfel orice risc privind contabilitatea firmei dumneavoastra.

7. Gasirea celor mai avantajoase solutii financiar-contabile pentru Dumneavostra in baza experientei acumulate de catre firma de contabilitate.

8. Puteti beneficia de serviciile noastre chiar si pe perioade limitate de timp fara a va lovi de complicatiile unui contract individual de munca.

9. Lucrul cu o echipa tanara si dinamica si bine pregatita profesional.

10. Onorariu stabilit in functie de volumul de munca , numarul de persoane implicate dar si complexitatea operatiunilor efectuate.